REGALA UNA CANÇÓ D'ANIVERSARI PERSONALITZADA

cançó d'aniversari feliç personalitzada by TCTC

UNA CANÇÓ D’ANIVERSARI SÚPER ESPECIAL

Tots tenim a una persona especial que ens acompanya tant en els bons moments com en els dolents. Una persona que sempre està allà. Algú que ens coneix fil per randa, que ens vol per les nostres virtuts i accepta els nostres defectes. Tots tenim aquest algú l’amistat i amor és imprescindible. Aquesta persona que ens escolta quan estem tristos i que viu amb nosaltres les nostres alegries.
Tots tenim aquest «algú».
Però no sempre tenim l’oportunitat de dir-li el molt que significa per a nosaltres, ja que el frenesí diari no sol brindar-nos aquesta ocasió.
Què millor data que el dia del seu aniversari per dir-li el moltíssim que significa per a tu? I què millor regal que una cançó on expressi tot el que vols dir?

REGALA UNA CANÇÓ D’ANIVERSARI PERSONALITZADA. NO HO OBLIDARÀ MAI.

Una cançó d’aniversari personalitzada no és el típic » Aniversari Feliç » cantat amb el seu nom i ja està. Les cançons d’aniversari que fem a Te He compost teu Cançó són cançons personalitzades al 100%. Creem allò que ens demaneu absolutament des de zero, amb una melodia única i exclusiva. Tu decideixes quin ritme vols i el tipus de cançó. Una balada, 1 Pop, un rock ….
Simplement ens has d’explicar que és el que vols dir-li, explicar les seves anècdotes, coses sobre la persona, el seu caràcter, els vostres moments compartits …. Amb tot el que ens expliquis nosaltres ens posarem a compondre la teva cançó d’aniversari personalitzada amb el mateix afecte que tu ens has transmès.
No deixis que t’ho expliquin i es tu el primer en fer-li veure a aquest «algú» l’important que és realment per a tu!
Scroll al inicio